De beste plaatsen om te barbecuen in Valencia

Het mooie weer is inmiddels aangekomen in Valencia. We weten van Valenciaanen dat ze van lekker eten houden en dus slaan ook zij het BBQ seizoen zeker niet over.

 

Voor de mensen die geen huis met tuin in de natuur hebben en hier toch willen barbecuen zijn er openbare plekken rondom de stad Valencia.

 

Hieronder enkele suggesties op een rijtje:

Area Recreativa Santo Espiritu

Deze plek vind je in het plaatsje Gilet wat ongeveer 30km van Valencia stad af ligt. Er zijn hier parkeerplekken aanwezig, 65 picknick tafels, speeltuinen voor kinderen en biedt capaciteit voor ongeveer 500 personen.

 

Let op dat bij extreme droogte de gemeente het houden van BBQ's kan verbieden vanwege gevaar voor bosbranden.

 

La Canyada del Conill

 

Deze plek vind je dichterbij Valencia stad. La Canada del Conill vind je in Torrent op ongeveer 20 minuten met de auto. Deze plek is iets kleiner dan Santo Espiritu maar je vindt er alles wat je nodig hebt om te barbecuen. 

 

Zie hieronder La Canyada op de kaart.

Pedrera del Rey

 

La Pedrera del Rey bevindt zich in Vilamarxant in de regio Camp de Turia. Naast plekken om vuur te maken voor de BBQ of paella's zijn hier ook overdekte plekken indien het weer iets minder goed is. La Pedrera heeft een totale capaciteit van 150 personen. Parkeren is hier geen probleem en handig om te weten is dat hier ook een bar aanwezig is indien je op het laatste moment nog iets nodig schijnt te hebben.

 

Zie hieronder La Pedrera op de kaart.

Commentaar schrijven

Commentaren: 0