Romantische plekjes in Valencia

romantisch valencia

Valencia biedt meer dan genoeg romantische plekjes. De stad heeft over zichzelf al een romantische, charmante sfeer hangen. Perfect om uw partner te verrassen met een picknick of een onvergetelijke ballonvaart. Hieronder vind je gegarandeerd de leukste uitjes!

Sagunto

Op deze plek, die slechts 30 minuten van Valencia ligt kun je de romatische stad Sagunto bezoeken. Dit culturele en historische erfgoed zal je werkelijk waar betoveren. Tijdens een reis door het kasteel, die uit de Romeinse tijd stamt zal je woorden meegetrokken in een zwoele sfeer. Je kunt na een bezoek aan het kasteel ook door gaan naar het centrum om wat te eten of te drinken. Sagunto heeft ook meerdere clubs, misschien leuk om aan het einde van je avond nog een dansje te doen.

 

Morella

Dit is een spectaculair middeleeuws dorp die ook op de ranglijst staat van mooiste dorpen van Spanje. Morella is de ideale plek voor een romantisch uitje. Je kunt hier van alles doen, er zijn dan ook vaak vele andere koppels in het dorp aanwezig. Morella is de perfecte combinatie van cultuur, kunst en natuur. Er zijn een aantal dingen die je in dit dorp kan doen. Breng een bezoek aan de Santa Maria kerk, dit is een van de mooiste keren die aan de middellandse zee ligt. Ga naar het kasteel, hier heb je een prachtig uitgestrekt uitzicht op de bergketens en het dorp. Een romantisch nachtje eraan vast plakken? Dat kan in het Cardenal Ram hotel.

 

Vilamés

Deze plaats is de parel in de provincie Castellón. Er komen hier ook weleens bekende mensen vanuit heel de wereld een weekend vertroeven. Niet alleen om de mooie stad maar ook de voortreffelijke wijnen die zij daar brouwen en schenken. Je kunt hier een dagje romantisch doorbrengen op het platteland dichtbij Valencia. Je kunt hier ook genoeg andere activiteiten doen, denk aan een zondondergang bekijken vanaf het kasteel van Vilamés. Het museum van hedendaagse kunst bekijken en een romatisch nachtje spenderen in het Vertical garden hotel.

 

La Gastrocasa

Dit hotel ligt aan Playa de Gandia. Het hotel is alleen voor volwassenen dus je kunt hier optimaal genieten met elkaar. De omgeving van het hotel is adembenemend, je wordt hier omringd door natuur en het is hier dan ook een en al ecotoerisme. Je kunt in dit gebied prima wandelen, fietsen of zelf paardrijden. Het hotel is maar voorzien van 5 kamers maar deze zijn wel stuk voor stuk uitgerust met een moderne en mediterrane decor. La Gastrocasa zal je ongetwijfeld een onvergetelijke ervaring geven.

 

Hotel Olympia

Dit 4-sterren hotel ligt in Alboraya. Het hotel heeft fantastische spa faciliteiten. Het hotel beschikt over 167 kamers en heeft 5 verdiepingen. Er zijn ook kamer aanwezig voor mindervalide mensen. J=In hotel Olympia kun je genieten van de zwembaden, sauna’s maar ook de de verschillende soorten massages die worden aangeboden. Je kunt in dit hotel dus prima je partner verrassen. Met Valentijn biedt het hotel ook speciale arrangementen aan, extra leuk dus voor je partner.

 

Ballonvaart in Valencia

Verras je partner met een prachtige ballonvaart over de stad Valencia. Er is niets leuker dan samen te genieten van een onvergetelijke gebeurtenis. Het uitzicht is niet alleen om te genieten maar ook de stilte helpt je met het genieten van je ballonvaart. Je kunt op meerdere dagen een ballonvaart doen. Kijk voor meer informatie over de ballonvlucht naar Totglobo.

 

Samen op een tandem

Wat is nou gezelliger dan met z’n 2e een dagje fietsen op een tandem? Het fietsen achter elkaar geeft heel iets anders af dan de gehele dag naast elkaar. Samen op een tandem geeft meer eenheid en brengt jouw en je partner dichter bij elkaar. Rijden op een tandem in valencia zorgt grappig en zeker onvergetelijke momenten van jouw vakantie in Valencia. Je kunt een tandem huren bij Solutionbike

romantisch valencia

Met de limousine door Valencia

Heel wat anders dan wat de meeste doen, maar toch erg leuk. Een middag met de limousine door Valencia. De limousine brengt je langs de highlights van de stad zo zie je dus in 1 keer een groot gedeelte van Valencia. Je zal ongetwijfeld ook plekken zien met de rit die de meeste toeristen niet zien omdat deze nog te onbekend zijn. Dus heb je zin om een middag jezelf te verwennen en je te omringen door luxe, ga dan vooral voor de limousine. Je kunt dit boeken bij Autosprivilege.

 

Picknick in het park

Waar kan je nou romantischer picknicken in het park dan Valencia? Nou nergens dus. Lekker genieten met je partner onder de Valenciaanse zon met verse broodjes en lekker fruit. Je kunt eigenlijk overal in ieder park in Valencia een lekkere picknick houden maar de ultieme plek is toch wel het 9km lange park die vanaf het begin van de stad loopt tot aan het La Ciudad de Artes y Ciencias gaat. Je kunt in het park de beste plekjes scoren. Na het eten kun je languit liggen om even bij te komen van het eten. Vervolgens kun je de route van het park afmaken. Zo zie je gelijk een grote highlight van de stad!

 

Boottrip Valencia

Leuk voor de jongere generatie, een party boottrip! Wat is nou lekkerder dan met het zonnetje op het water drankjes te doen met alleen maar leeftijdsgenoten. Nee precies, niks dus. Je moet bij de trip niet denken aan een enorm feest zoals je in flms ziet bijvoorbeeld op Ibiza. Toch is een voor het geld wat je betaald een leuk feest. Je kunt voor een bepaald bedrag de gehele middag/avond drinken en eten. De feesten worden door meerdere partijen aangeboden, onder andere Erasmus VIP. Op deze feesten zijn bijna alleen maar uitwisselingstudenten, maar dat maakt het feestje niet minder leuk.

 

Romantisch dineren

Als u zin heeft om romantisch te dineren kunt u naar Restaurante Submarino in Oceanografic. Je kunt hier een 3-gangen diner bestellen en ondertussen genieten van het onderwaterleven naast je. Het zal gedurende avond lijken alsof je onder zee zit. De vissen zwemmen langs je, het restaurant heeft dimplicht dus het is absoluut de ultieme locatie om te dineren! 

romantisch valencia