De beste plekken om Vermout te drinken in Valencia

vermout valencia

In Valencia kun je een heerlijke maar toch een ietwat aparte wijn proberen: Vermout. Je kunt van dit drankje genieten op vele terrassen in Valencia. De wijn wordt meestal door het restaurant zelf gebrouwen dus het is dan ook echt Valenciaans. De wijn is op smaak gebracht met kruiden en suikers. De smaken kunnen erg uiteenvallen, zo kan de wijn een anijs, vanille maar ook een kaneel smaak hebben. Door de juiste balans tussen zuur, bitter en zoet is het perfecte drankje om even af te koelen. Hieronder vindt je de 5 beste plekken in Valencia om Vermout te drinken. Dus twijfel niet langer en neem een glas vermout tijdens een maaltijd of gewoon een los glas om te ontspannen met jouw eigen gezelschap.

Bar Vermúdez

Deze bar ligt dichtbij de buurt Ruzafa. De vermout bij dit restaurant is dan ook hun enige en echte specialiteit. Je zult bij geen ander restaurant in Valencia zoveel verschillende vermout vinden als bij dit restaurant. De vermout gaat heel goed samen met de gerechten van de kaart die traditioneel zijn. De gerechten zijn lokale goed bewerkte producten dus je kunt hier een absoluut Valenciaanse avond beleven. Je vindt de bar aan de Calle Sueca 16B.

 

Vinostrum

De naam van de wijnmakerij zegt het al, vinostrum. Vinostrum is een traditionele wijnmakerij die gevestigd is in de wijn El Carmen. Er is geen betere plek voor deze traditionele wijnmakerij dan de wijk El Carmen, je krijgt hier echt het totaal plaatje voorgeschoteld. Je kunt hier genieten van zowel echt lekkere vermout maar ook van verse snacks! Heerlijk om even bij te komen na een lange wandeling door Valencia. Vinostrum is te vinden aan de Plaza de Mossén Sorell.

 

Bernarda

In La Bernarda kun je genieten van een goede sandwich met olijven, goede tortilla’s en natuurlijk de vermout! Dit restaurant is dagelijks geopend van 09:00 tot 17:00. U zult wel denken waarom zou je zo vroeg al alcohol drinken? Dat is hier in Valencia heel normaal. De meeste mensen komen hier dan ook voor de lunch. Het restaurant heeft ook elke dag een andere dag specialiteit, hierdoor eet je echt een vers bereid gerecht. Het restaurant is te vinden aan de Mercado de Tapineria

 

Taberna el Vermut

Zin in een gastronomische route? Kies dan vooral voor dit restaurant. Ze staan bekend om de sfeer die zij creëren en om hun vemout. Ze willen ook de kwaliteit/prijs verhouding goed houden, hierdoor kun je bij Taberna el Vermut heerlijk tapas eten voor weinig geld. Je kunt hier ook prima genieten van je vermout met alleen een lokale snack. Je vindt dit restaurant aan de Calle Albalat dels Tarongers nummer 12.

vermout valencia

El mercat Buen Vermut

Dit is een mysterieus restaurant die gesetteld is in een kelder. Je kunt hier de smaken proeven van typsich Spaanse gerechten. Maar ook de vermout is hier in overvloed aanwezig. Er is een ruim aanbod aan verschillende smaken vermout, zo past er altijd wat bij jouw gerecht of snack. Dit traditionele wijnhuis staat bekend om de gezellige sfeer en gastvrijheid.  Een echte aanrader om hierheen te gaan voor een leuke en sfeervolle avond met vrienden! Je kan het restaurant vinden aan de Calle del Cura de Valencia nummer 2.

 

La Vida Es Bella

Alleen de naam van het restaurant is al iets om verliefd op te worden. “Het leven is mooi” en dat is het hier zeker. Het restaurant ligt het in hart van de wijk Benimaclet. Het restaurant beschikt over een groot terras, dus je kan hier optimaal ontspannen op een warme zomerse avond. Ze serveren hier een vermout menu voor redelijk goede prijzen. Op zondag is het hamburger avond een ware must dus voor de hamburger liefhebber! Je vindt het resaturant aan de Calle Masquefa 11.

 

Los Madriles

In dit restaurant krijg je bij ieder gerecht een andere vermout soort aangeprezen. Het doel van het restaurant is om de hoogste en beste kwaliteit aan hun gasten aan te bieden. Ze werken dan ook alleen maar met pure en biologische producten. Met een lekker achtergrondmuziekje kun je hier gerust de hele avond vertoeven. Je vindt het restaurant aan de Av. Reino de Valencia 48.