Kamperen in en rondom Valencia.

Camping Valencia

Kamperen kan volop in en rondom Valencia. Niet zo gek, het is hier bijna altijd lekker weer dus trekt dat vele mensen aan om hier te kamperen. Kamperen is makkelijk, kan zo primitief of luxe zijn als je zelf wilt, maar 1 ding is zeker je hebt alle vrijheid wanneer je gaat kamperen. Hieronder vind je de beste campings voor zowel campers, vouwtenten en gewone tenten voor in en rondom Valencia.

Valencia Camper Park

Op deze camping zijn niet alleen campers welkom maar ook tenten of caravans. Het terrein is vlak en de oppervlakte is voorzien van grind. Verder is het terrein netjes agewerkt met jonge loofbomen. Je kunt op deze camping kiezen uit een enkele plaats over een dubbele plaats. Er zijn ook staanplaatsen die goedkoper zijn omdat dat geen stroom is, ideaal dus voor tenten. De metro ligt maar 300m verderop ideaal dus om dagjes naar de binnenstad van Valencia te plannen. De camping heeft 80 staanplaatsen, 2 zwembaden en je kunt iedere ochtend vers brood op de camping kopen. De camping ligt aan de Providencia 467, 46117 in Bétera.

 

Camping Les Barraquetes

Deze camping is gelegen tussen de kustweg en de zee. Bijna alles standplaatsen liggen onder loofbomen, heerlijk onder de schaduw dus in de warme zomermaanden. Er mogen op deze camping campers, caravans, vouwwagens en tenten staan. De camping heeft nog zijn oude natuurlijke omgeving dus je kunt hier prima wandelend of fietsend de natuur verkennen. De zee ligt op 500m afstand van de camping. Bij dit strand kun je ook duik en/of windsurf lessen nemen. Je kunt bij de receptie meerdere excursies boeken. De camping is ook nog voorzien van een buitenbad, waterglijbaan en kleuterbad. Op 100 m afstand van de camping is al een restaurant en een supermarkt. Je kunt deze camping vinden aan de Ctra. Nazaret Oliva, 46410 in Mareny de Barraquetes.

 

Camping Pozul

Deze camping ligt aan het strand! De camping heeft een ruim aanbod aan standplaatsen voor je tent, camper, caravan of vouwwagen maar ook meerdere keuzes uit bungalows stacaravans, tenten die al voor je klaar staan en campers die daar een vaste plek hebben. Er is een zwembad aanwezig met waterglijbaan en een kleuterbadje. Ook heeft de camping een supermarkt waar je iedere ochtend vers brood kan halen. Voor de kleintjes is er bijna iedere avond kinderdisco en voor de tieners is er in de zomermaanden een buitendisco geopend. Je kan deze camping vinden aan de Playa de Puzol, 46530 in Puçol.

 

Camping Valencia El Saler

De camping is gelegen in gedeelte natuurpark Albufera. Dit natuurpark hoort nog altijd bij de stad van Valencia. De camping ligt dus in een prachtig natuurpark en is op 6 minuten lopen vanaf het strand. De camping heeft 120 standplaatsen en je mag hier staan met zowel je camper, tent, vouwwagen en caravan.  De camping is voorzien van een kleuterbad en je kunt op deze camping zelfs fietsen huren! De camping is te vinden aan de Carrera del Riu 552

46012 in El Saler.

 

Camping Kiko Park Rural

Deze camping wordt omring door bergen. De standplaatsen liggen op rijen naast elkaar die worden afgebakend met coniferen. De omgeving van de camping is ideaal voor (wild)watersporten. Kijk voor de opties op ons artikel over avontuurlijke sporten. Maar de camping is ook voorzien van een buitenzwembad en je kunt iedere dag vers brood halen. Verder is erbinnen 3km een supermarkt en kun je op 100m een restaurant vinden. De camping is in ieder geval geschikt voor een avonturier of natuurliefhebber. Je kunt hier prachtige wandelingen maken en genieten van het adembenemende uitzicht. De camping is te vinden aan de Ctra. Embalse Contreras, 46317 in Villargordo del Cabriel.

 

Camping Azul

Deze camping is voorzien van een eigen strand. Ideaal voor een zon/zee/strand vakantie. Het strand is 40x150 meter en perfect voor de windsurfer en watersport fanaten. Er is bij het strand overdag ook toezicht aanwezig. De standplaatsen zijn bijna allemaal voorzien van loofbomen voor de schaduw en ze zijn afgebakend door middel van oleanderstruiken. De camping heeft 152 standplaatsen en heeft een supermarkt op 100m afstand van de camping. Op deze camping mogen ook weer de camper, caravan, tent en vouwwagen staan. De camping kan je vinden aan de Calle Camping Azul 1, 46780 in Playa de Oliva.

Camping Valencia

Camping Santa Marta

De camping ligt op loopafstand van het strand en is voorzien van een mooi dennenbos. De standplaatsen liggen verdeeld over steile stukken en hierdoor zitten er soms ietwat kleine standplaatsen tussen. De camping is dan ook vooral geschikt voor tenten en kleine caravans. Op het strand is een duik en windsurfschool aanwezig, leuk om wat te leren op jouw vakantie! Er is zowel een buitenbad als kleuterbad aanwezig op de camping. Binnen 80m vind je een supermarkt en op 100m kun je een snackbar vinden. De camping kun je vinden aan de Av. del Racó, 25, 46400 Cullera.

 

Camping Rio-Mar

Deze camping ligt direct aan de heerlijke middellandse zee. De camping is voorzien van meerdere loofbomen dus je kunt hier ook prima in de schaduw zitten. De standplaatsen zijn deels verhard met grind en sommige standplaatsen zijn zelfs voorzien van aansluiting op je satellietschotel. Het zandstrand is 200m lang en 50 m breed en in het hoogseizoen voorzien van toezicht. Je mag op deze camping staan met een vouwwagen, camper, caravan en tent. De camping heeft 98 plekken dus het hier is vrijwel altijd rustig. Binnen 100m vind je een supermarkt, restaurant en een winkel. Je kunt deze camping vinden aan de Partida Devesa, S/N, 46780 Oliva.

 

Camping Coelius

Deze camping ligt op 400m afstand van het strand maar is ook voorzien van een heerlijk zwembad met ligstoelen. Ook is er de gehele dag volop entertainment aanwezig voor jong tot oud. De camping heeft 193 standplaatsen waar je zowel met je tent, vouwwagen camper en caravan mag staan. Maar je kunt hier ook kiezen uit huuraccomodaties. Binnen een straal van 100m vind je een restaurant, snackbar en binnen 1 km een supermarkt. Je kunt de camping vinden aan de Avda. del Mar, 46711 in Miramar.