Vervoer huren in Valencia

auto scooter huren valencia

In Valencia kan je prima alles lopen, een taxi gebruiken of het ov. Maar er zijn ook nog meer mogelijkheden om jezelf te vervoeren. Je kan een auto huren als je bijvoorbeeld de omgeving wil verkennen. Je kan ook kiezen voor een scooter, dit is goedkoper dan een auto alleen kan dit natuurlijk niet als je met het hele gezin een uitstapje wil maken. En als je zin hebt om op een warme dag te varen kan dat ook! Hieronder vind je de beste verhuur bedrijven om een auto, scooter of natuurlijk boot te huren. 

Scooter

Valencia is dus een stad waar je makkelijk alles kunt lopen maar het is ook erg fijn om voor een dag of 2 dagen een scooter tot je beschikking te hebben. Er zijn in Valencia 2 grote scooterverhuur bedrijven. Hieronder vind je informatie over de scooter bedrijven

 

Berider

Wat is nou leuker dan een scooter huren en het is een Vespa! Je kan bij het bedrijf ook een 5 uur durende rondleiding nemen op de scooter. Een medewerker zal je de highlights van de stad laten zien waaronder de Stad van Kunst en Wetenschap, het centrum en de oude stad. De tour zal worden afgesloten bij La Albufera. Voor 24 uur betaal je €50 voor een scooter, dit is inclusief 2 helmen, een slot, 24 uur hulp, openbare aansprakelijkheidsverzekering en een kaart van de stad. Ga je voor de 5 uur durende tour, dan betaal je €125 dit is inclusief de scooter prijs. Wil je een privé tour, dan betaal je €200. Allebei de opties zijn ook met 2 helmen, slot, gids, kaart en openbare aansprakelijkheidsverzekering inbegrepen. Je zal wel €400 borg moeten betalen. Als er niks geks gebeurt krijg je dit bedrag gewoon terug. Je kan het kantoor vinden aan Calatrava nummer 4.

 

Cooltra

Bij dit bedrijf kan je kiezen uit 2 verschillende scooters. Een Peugeot 50cc of een Peugeot 125 cc. De laatste is een aanrader als je besluit buiten de stad te gaan toeren. Vanaf €28 per dag huur je hier al een scooter. Ze zijn misschien niet zo mooi maar ze doen het meer dan prima. De borg valt bij dit bedrijf ook reuze mee. Je moet hier €150 borg betalen voor een scooter. Je kan een scooter huren bij 3 verschillende locaties in Valencia. Let dus goed op als je van tevoren een scooter boekt dat je weet waar je de scooter op moet halen.

 

 

Boot

Heerlijk om met het warme weer het water op het te gaan in Valencia. Vanaf de de haven kan je een boot huren en prima langs meerdere baaien varen gedurende de dag. Er zijn meerdere opties om een boot te huren. Zo kun je een jacht huren, een zeilboot maar ook een klein speedbootje. Het is maar net hoe veel geld jij eraan uit wil geven. Aangezien de bootverhuurders geen kantoor hebben waar je de boten zelf kunt bekijken zal je het eerst via de website moeten doen. Zo kun je zelf gemakkelijk kiezen waar je naar op zoek bent, hoe veel je eraan uit wil geven en misschien zelfs of je een schipper erbij wil. Je kan er ook voor kiezen op de website van Airbnb om een nachtje te slapen op een boot. Het kost net zo veel als een overnachting in een hotel en je kan heerlijk opstaan op de vroege ochtend om een mooie zonsopgang te bekijken. De bedragen van een overnachtingen beginnen rond de €50 en lopen op tot hoe duur je het zelf wil maken. Hieronder vind je meerdere websites met prijzen erbij.

 

- https://nl.topboats.com/netherlands/boten-te-huur?provincia=valencia&country=spain

- https://www.getmyboat.com/boat-rentals/valencia--comunidad-valenciana

- https://nl.airbnb.com/s/Valencia--Spain?type=boat&listing_types%5B%5D=8&s_tag=mRUMqMf2&allow_override%5B%5D=

 

 

Auto

In Valencia heb je meer dan genoeg mogelijkheden om een auto te huren. Het ligt er maar net aan voor hoe lang je een auto wil, hoe veel je eraan uit wil geven en wat voor soort auto je wil. Erg handig is het als je de omgeving wil verkennen om een auto te huren. Je kunt bijvoorbeeld naar andere stadjes of dorpjes, de bergen in rijden en zelfs andere stranden bezoeken. Er is een ruim aanbod aan dure maar ook goedkope auto’s bij meerdere autoverhuurbedrijven. Hieronder vind je een kleine selectie van deze bedrijven. Let wel op! Bij bijna alle verhuurbedrijven zal je 23 jaar moeten zijn en vaak is het dan ook nog zo dat je al 5 jaar je rijbewijs moet hebben. Op een enkel bedrijf na zal je misschien 3 jaar je rijbewijs moeten hebben.

 

EasyTerra

Op deze website kan je meerdere aanbieders met elkaar vergelijken. Zo zijn de grootste auto aanbieders allemaal op een rijtje voor je gezet. Denk aan Hertz, Europcar en Goldcar. Als je ervoor kiest om dan uiteindelijk via deze website een auto te huren dan zal je een klein bedrag aan EasyTerra moeten betalen zodat zij ook hun inkomsten binnen krijgen.

 

Sixt

Bij dit bedrijf kan je bijna alleen maar de wat duurdere auto’s huren. Top als je van luxe houdt en het gewend bent. Zo kan je een BMW X1 voor €178,55 per dag huren. Dit is alleen de huurprijs dus zonder borg etc. De borg verschilt per auto, dit ligt meestal niet zo hoog omdat de auto’s all-risk verzekerd zijn. Ga je bij Sixt voor de duurste auto dan ben je ongeveer €300 per dag kwijt. De goedkoopste auto die je hier kan huren per dag is vanaf ongeveer €100. Alle auto’s zijn daarentegen wel erg ruim en prima voor gezinnen!

 

Cheapcars

 

Ook deze website vergelijkt meerdere websites met elkaar. Zo kun je gelijk zien dat je voor een hele simpele auto maar €18 per dag hoeft te betalen. Niet ideaal als je deze auto kiest en je hebt veel bagage bij je. Heb je alleen handbagage? Dan kan zo een kleine auto prima! Bijna alles bedrijven die deze website laat zien zijn gevestigd op de luchthaven van Valencia. Zodra je aankomt kun je dus gelijk je auto ophalen en wanneer je weer terug gaat naar Nederland kan je de auto weer makkelijk inleveren op de luchthaven.