Top 5 betaalbare hotels Valencia

Betaalbaar hotel valencia

Wie wil er nou niet wakker worden aan het strand, het frisse briesje dat ‘s ochtends door je raam naar binnen waait en je zachtjes wakker streelt. De zon die langzaam naar binnen begint te schijnen en de warmte zich laat nestelen op je gezicht. De geur van de zee die je diep in ademt en met een zucht weer uit blaast..

Nou… Iedereen die die ochtend nog ontbijt wil kunnen betalen.

 

In Valencia is een hoop luxe, maar niet voor alles ben je gelijk in één keer je hard verdiende salaris kwijt. Hotels zoals Hotel Balneario Las Arenas zijn leuk om over te dromen, maar voor 230 euro per nacht kun je ook je vrouw trakteren op een goeie pan paella. Daarom is About Valencia er op uit gegaan om dé beste hotels voor de laagste prijs te vinden zodat jij vanavond een paar pluspuntjes kan scoren bij de famillie. 


Número uno: Senator Parque Central Hotel

-

Vanaf 40,80 per nacht

- Fitness en sauna & 15 minutjes lopen naar centrum!

 

Dit hotel is gelegen in één van de leukste wijken van Valencia, Ruzufa. Deze hippe wijk bevat talloze leuke bars en bijzondere kroegen, laat staan de heerlijke restaurantjes! Het hotel bevat een goed ontbijt, maar in de omgeving (en het centrum wat niet ver lopen is) liggen genoeg goedkope zaakjes waar je ook lekker kunt ontbijten. De bussen rijden hier regelmatig waarmee je zo op het strand of aan de haven bent. En na je lange dag van avontuur kun je heerlijk gebruik maken van de gratis sauna in het hotel. Ideaal dus.

 
Voor actuele prijzen, meer informatie, beschikbaarheid en online boeken van dit hotel kun je rechts van dit artikel in de booking.com search bar zoeken

Betaalbaar hotel valencia

Número dos: Expo hotel Valencia

 

-Vanaf 44 euro per nacht

-Prachtig dakterras

 

Het Expo Hotel Valencia heeft iets waar al je facebook vrienden jaloers op gaan worden nadat je de foto’s gepost hebt: Een prachtig dakterras met panoramisch uitzicht over Valencia. Hoe kun je daar nou nee tegen zeggen..

Het bevindt zich in het winkelcentrum Nuevo Centro en met 15 minuten lopen ben je al in het historische binnenstad van Valencia.

Qua eten serveert het restaurant van het hotel ook Valenciaanse paella. Natuurlijk is het leuker om bij een lokaal restaurantje van deze specialiteit te genieten, maar als je in tijdsnoot zit hoef je hem in ieder geval niet te missen!

 

Voor actuele prijzen, meer informatie, beschikbaarheid en online boeken van dit hotel kun je rechts van dit artikel in de booking.com search bar zoeken

Betaalbaar hotel valencia

Número tres: Silken Puerta Valencia

-Vanaf 51,04 euro per nacht

-Chique en modern

 

Een chique en moderne inrichting en heerlijk ruime kamers, dat vat Silken Puerta Valencia goed samen. De metrohalte Aragón is 400 meter verder op te vinden die je naar het historische stadscentrum brengt, maar het is natuurlijk ook gewoon te lopen. Als je naar het strand wilt lopen is dat iets meer dan 2 kilometer. Al met al een prachtig hotel met goeie locatie.

 

Voor actuele prijzen, meer informatie, beschikbaarheid en online boeken van dit hotel kun je rechts van dit artikel in de booking.com search bar zoeken

Número cuatro: Hotel Center Valencia

-Vanaf 60,78 euro per nacht

-Beste locatie!

 

Hotel Valencia Center ligt op maar 400 meter van Valencia's Stad van Kunst en Wetenschap naar het centrum lopen kan in 3 km. Het ontbijt buffet is erg uitgebreid en het hotel biedt een sauna en fitnessruimte. Ook is er een prachtig buitenzwembad om in af te koelen na een dag van 30 graden zon. De locatie is top omdat het tussen het centrum en het strand in ligt. Aan jouw de keus welke kant je op gaat! De bushalte die naar het strand of het centrum gaat stopt vlak voor het hotel.

 

Voor actuele prijzen, meer informatie, beschikbaarheid en online boeken van dit hotel kun je rechts van dit artikel in de booking.com search bar zoeken

Betaalbaar hotel valencia

Número cinco: Sweet Hotel Continental

-Vanaf 41,65 per nacht

-Terras met prachtig uitzicht

 

Zijn de andere hotels toch te ver om te lopen? Heb je geen zin in die bus rit? Hotel Continental zet jou met één stap uit deur in het cetrum. Het ontbijt is continentaal en in het centrum heb je oneindig veel leuke, mooie en bijzondere plekken waar je kunt ontbijten, lunchen of avond eten. Niet te vergeten is ook het terras dat het hotel biedt met uitzicht over het zonnige Valencia.

 

Voor actuele prijzen, meer informatie, beschikbaarheid en online boeken van dit hotel kun je rechts van dit artikel in de booking.com search bar zoeken

 

Toch liever de luxe in gaan? Klik  hier voor onze top 5 luxe hotels Valencia.


Misschien vind je dit ook interessant:

Wandelroute in Valencia

Tours & Excursies in Valencia