De leukste cruises in Valencia

cruise valencia

Door Valencia wandelen en alle prachtige bezienswaardigheden mee maken is natuurlijk een geweldige ervaring. Maar als de zon in de 30 graden op je gezicht brandt is verkoeling ook noodzakelijk! Daarom kun je ook kiezen om lekker in de open zee van de frisse lucht te genieten op één van Valencia’s cruises. Langs de kust de bergen bewonderen of gewoon lekker een kleurtje krijgen, Mundo Marino en Valencia boat party bieden verschillende cruises aan om jouw trip naar Valencia uit te breiden van het land, naar de zee.

Soorten cruises

Sailing trip

Heerlijk langs de kust van de zon genieten, afkoelen met een romantische flair, zeilen heeft alles wat je nodig hebt om er een heerlijk relaxte dag van te maken. Deze cruise is 1 uur lang puur genieten. Met de kinderen? Onder de 4 jaar mag gratis mee! En vanaf 4 tot 10 is het maar 9 euro. Verwen jezelf met de rust en dobber mee met deze zeil cruise. Uiteraard hoef je zelf niet te zeilen!

Duur: 1 uur

Prijs: 15 euro

4-10 jaar: 9 euro

Onder 4 jaar: gratis!

 

Klik hier voor meer informatie

 

Een dag op zee

 

De frisse ochtend wind geeft aan dat het tijd is om te vertrekken en de zee op te gaan! Met een leuke en ervaren bemanning ga jij met deze cruise het prachtige uitzicht bewonderen van de Valenciaanse kust. Onderweg zullen er pauzes zijn om lekker te zwemmen (weg van de toerisme), een maaltijd te eten aan boord en van het uitzicht te genieten. Ook bij deze cruise mogen kinderen onder de 4 jaar gratis mee!

 

Duur: 3 uur

Prijs: 39 euro

4-10 jaar: 24 euro

Onder de 4 jaar: gratis!

 

Klik hier voor meer informatie

 

Sunset cruise

 

Wat is er romantischer dan op de open zee zeilen? Met zons ondergang op de open zee zeilen. De crew van Mundo Marino zeilt je in alle stilte van het water langs de kust terwijl jij kunt genieten van de zon die langzaam achter de bergen verdwijnt. Om het nog romantischer te maken zit er zelfs een heerlijk glas Cava bij inbegrepen, puur genieten dus!

 

Duur: 1 uur en 30 minuten

Prijs: 20 euro (Wijn inbegrepen)

4-10 jaar: 12 euro

Tot 4 jaar: gratis!

 

Klik hier voor meer informatie

 

Boat party cruise

 

Genoeg uitgerust en toe aan wat actie? Dan is de party cruise voor jou. Deze unieke ervaring brengt muziek, feesten en ontspanning samen, voor jong en oud! Met een mojito verwelkomd aan boord geniet je van de live DJ en kun je tot de zonsondergang heerlijk dansen. Moe van het feesten? Dan kun je wanneer je wilt heerlijk uitrusten op het leuke en comfortabele ‘mesh net’. Tijdens de trip wordt je verwend met tapas en frisdrank of sangria die bij de prijs zijn inbegrepen! Je kunt kiezen uit Paella met lunch, of het tapas menu als avondeten.

 

Duur: 3 uur

Prijs: 39 euro (Eten en drinken bij inbegrepen)

 

 

Klik hier voor meer informatie

 

Afternoon party cruise

 

Voor de volwassenen die ’s avonds nog niet zijn uitgefeest is de afternoon party cruise de juiste keuzen. Verwelkomd met een Mojito kun je op deze cruise heerlijk dansen tot het donker begint te worden. De boot vertrekt namelijk om 5 uur en vaart tot zeker 7 door! De bar aan boord bevat alles wat je nodig hebt om je beste dans moves te (durven) laten zien. Ook wordt er langs de kust gestopt om eventueel even lekker te zwemmen voor als je het warm begint te krijgen door al die beweging. Let op, de afternoon party cruise wordt alleen op zaterdagen gehouden!

 

Duur: 2 uur

Prijs: 28 euro

18+

 

 

Klik hier voor meer informatie

cruise valencia

Valencia boat party cruises

Valencia boat party organiseert naast geweldige boot cruises ook andere activiteiten zoals water scooters en flyboards, leuk om te onthouden als je naar wat anders zoekt na je cruise!

 

Net zoals Mundo Marino organiseert Valencia boat party de leukste cruises, alleen blijft het hier bij de feest boten. De cruises zijn dan ook allemaal 18+ en zijn gegarandeerd een onvergetelijke ervaring. Welke party cruise bij jou past kun je hier vinden! En bij elke ticket is een gratis welkomst drankje inbegrepen.

 

Afternoon lunch cruise

 

Deze cruise is de enige die een heerlijk Valenciaanse lunch bij de ervaring heeft inbegrepen! Geniet van de gezellige atmosfeer met een Valenciaanse salade, Valenciaanse Paella en heerlijk fruit. Bij de tocht zijn 1 mojito welkomst drankje en 1 drankje bij de lunch inbegrepen.

 

Duur: 3 uur

Prijs: 45 euro

 

Klik hier voor meer informatie

 

Afternoon party

 

Genoeg aan lekker dansen en muziek? De afternoon party Gaat 2 uur lang van 4 tot 6 door. In de cruise heb je ook tijd om lekker te zwemmen!  Nog niet uitgefeest na de tocht? Voor 8 euro krijg je exclusieve toegang tot de hipste ‘nightclub’ voor een magische nacht. Bij de tickets is drank inbegrepen en je wordt opgehaald en gebracht met de club’s bus!

 

Duur: 2 uur

Prijs: 28 euro

After party: 8 euro

 

Klik hier voor meer informatie

 

Sunset boat party

 

De nacht brengt het feestbeest in iedereen naar boven, ervaar het feest daarom op de sunset cruise. Met de zons ondergang achter de bergen de sterren van de hemel dansen, het kan allemaal. Toch een exclusievere ervaring? De cruise biedt een uitgebreid diner en show pakket voor maar 35 euro meer. Maak de nacht onvergetelijk!

 

Duur: 2 uur

Prijs: 28 euro

Diner en show pakket: 35 euro

 

 

Klik http://www.valenciaboatparty.com/fiesta-en-barco-de-noche-en-valencia/ voor meer informatie