Boottocht door Natuurpark Albufera (Engels sprekende gids) met aansluitend authentieke Paella!

Boottocht tour excursie Albufera Valencia

 

Boottocht door Natuurpark Albufera (Engels sprekende gids) met aansluitend authentieke Paella!

 

Natuurpark Albufera is een must-visit tijdens een trip naar Valencia. Naast de prachtige natuur komt uit deze streek het authentieke Paella recept. De Valencianen gaan tijdens de weekenden daarom graag naar Albufera voor een écht goede Paella!

 

Boek onze boottocht die geleid zal worden door een echte Valenciaan geboren en getogen in de streek die je alles over de paella (en de lokale ingrediënten), flora en fauna van het park kan vertellen. Onze gids is tevens historicus en verteld met veel passie en enthousiasme over zijn geboorteplek!

 

De boottocht inclusief gids duurt ongeveer een uur waarna je zal terugkeren naar het dorpje El Palmar waar een 3-gangen diner op je wacht met als hoofdgerecht de authentieke Paella afkomstig uit de streek. Onder de voorgerechten is er keuze uit meerdere typisch Spaanse en Valenciaanse hapjes.  De ingrediënten die gebruikt worden voor de gerechten zijn voor een groot deel afkomstig uit het Albufera natuurpark waar onze gids je eerder enthousiast over heeft verteld!

 

Wij zijn je graag van dienst om deze écht Valenciaanse belevenis te kunnen laten ervaren! Voor meer informatie en een vrijblijvende offerte (prijs afhankelijk van aantal personen, gemiddeld 39 euro per persoon boottocht inclusief 3-gangen menu) stuur ons een mailtje!

 

 

info@aboutvalencia.nl