Uitgaan in Valencia

uitgaan valencia

Uitgaan in Valencia is echt iets wat je gedaan moet hebben, als is het maar voor een paar uurtjes. Valencia staat bekend als 1 van de beste steden van Spanje om uit te gaan. Maar hoe kan dit ook anders, het nachtleven gaat hier door tot in de late uurtjes en er is eigenlijk voor ieder wat wils.

 

 

MYA

 Laten we beginnen met club MYA. De club bevindt zich op een prachtige locatie, namelijk naast/onder de stad van kunst en wetenschap. Op het moment dat je er binnenkomt geloof je bijna niet dat je een club inloopt. Maar zodra je binnen bent voel je de sfeer gelijk door je aderen stromen. MYA is veelzijdig, trendy en beschikt over 3 verschillende zalen. Bij entree is er een wat klein gedeelte waar veelal alleen maar Spaanse muziek (reggaeton) afgespeeld wordt.  In de “kelder” is het een groot Hip-Hop hol. Loop je wat verder door, dan kom je in het house gedeelte terecht. Sinds kort is club L’Umbracle, het dak gedeelte ook gekoppeld aan MYA. Normaal gesproken is dit een aparte club, maar juist deze uitbreiding geeft MYA nog betere uitstraling.

 

Adres: Avinguda de l' Autopista del Saler, 5, 46013 València

 

L’Umbracle

 Deze hot-spot maakt een avond Valencia compleet. Uitgaan op deze plek ongeacht je leeftijd maakt zeker niks uit. Er loopt jong maar ook zeker ouder volk rond. Niet gek, de club is echt adembenemend. Openlucht, goede cocktails en een prachtig uitzicht maakt L’Umbracle compleet. Wil je een avondje big spender spelen? Dat kan ook! De club beschikt over viptafels tussen de palmbomen en afgewerkt met veel kaarsen om je heen. Je moet wel diep in de buidel tasten, vipservice begint met een bedrag van €150.

 

Adres: Av. del Professor López Piñero, 5, 46013 Valencia

uitgaan valencia

LA3 Club

 De club trekt vooral het ietwat alternatieve volk. Er staan hier zowel lokale talenten als grote legendes de elektronische muziek van je oren te draaien. Houd je hiervan? Ontdek de uitgaansmogelijkheden in deze club dan vooral zelf. De naam van de club zegt het al maar de tent beschikt over 3 verschillende zalen. In de ene zaal wordt techno gedraaid in een andere zaal juist elektronische muziek. De club is niet het typische uitgaan wat de gemiddelde mens heeft mee gemaakt. Het volk wat hier komt wil juist niks te maken hebben met het doorsnee dus maak je borst maar nat, laat je slippers thuis, trek goede schoenen aan en maak je klaar om je de hele nacht in het zweet te werken.

 

Adres: Carrer del Pare Porta, 3, 46024 València

 

Agenda Club

 Uitgaan als student? Dan is dit de place to be. De club ligt in het universiteiten gedeelte van de Valencia. De naam van de club is ook geen toeval, ze willen dat jij een avond uitrekt om daar uit te gaan en dus in je agenda zet. De club is populair bij veel Erasmus studenten en veel lokale studenten. Hun geluid en lichtshow is de beste rondom de welbekende Blasco Ibañez. De club draait voornamelijk disco, funk, Hip-Hop en house muziek. Je betaalt €12 entree inclusief een drankje naar keuze.

 

Adres: Av. de Blasco Ibáñez, 111, 46022 València

 

Nylon Club

 Wil je uitgaan in het centrum van Valencia? Dan kun je dit het beste doen bij club Nylon. De tent heeft een hipsterige uitstraling en er komen dan ook veelal alleen maar jonge mensen op af. In de eerste ruimte kun je dansen op pop melodieën en hits van nu, in de tweede ruimte kun je je salsa skills eens op de proef stellen. Via de gastenlijst van Xceed kun je gratis naar binnen tot 03:00.

 

 Adres: Gran Via de les Germanies, 31, 46006 València

 

Akuarela

Palmbomen, open lucht, zee en niet te vergeten het strand is op deze plek allemaal aanwezig. Niet alleen de tropische uitstraling maar ook de muziek komt hier goed tot zijn recht. De Dj’s draaien vooral Latin en reggaeton op de 3 verschillende terrassen. Er zijn soms uitzonderingen, dan wordt er op 1 terras r&b en Hip-Hop gedraaid. De club kan maar liefst meer dan 2500 mensen kwijt, dus bang zijn of je nog wel binnenkomt hoeft hier bijna nooit. Wil je een avond beleven die je nog lang bij blijft? Dan ben je bij Akuarela aan het juiste adres. Als je op de Xceed gastenlijst staat mag je tot 02:00 gratis naar binnen, sta je dit niet dan betaal je €20 entree, wel inclusief 2 drankjes naar keuze.

 

 Adres: Carrer d'Eugènia Viñes, 152, 46011 València

 

Barraca

 De club heeft sinds de jaren 70 al een aardige naam opgebouwd. Niet alleen de beste Dj’s ter wereld laten hun draaikunsten hier horen, ook beschikt de club over een van de beste geluidssystemen van Valencia. De club ligt op 200 meter van het strand en beschikt over 4 ruimtes. De grootste is circus, hier kunnen maar liefst meer dan 1000 mensen in en meestal draaien hier de gast dj’s. In de La Barraca ruimte, die wat klein is kun je luisteren naar elektro-house muziek. In de derde ruimte kun je relaxen en de showroom bekijken. In de laatste en vierde ruimte kun je op het terras genieten van het weer en als je een echt feestbeest bent de zonsopgang bekijken. Een entreekaartje bedraagt meestal tussen de €15 en €20.

 

 Adres: Calle Les Palmeres, Sueca, 46410 Valencia

uitgaan valencia

Le Premier

Heb je zin om een avondje helemaal los te gaan tussen de lokale bevolking? Dit is de favoriet onder het uitgaan bij de Valencianen. De club trekt wekelijks duizenden jonge Spanjaarden. Er is goed personeel, een fijne sfeer en er zijn iedere keer weer goede Dj’s aanwezig. Er wordt ook van alles gedraaid in deze club, van pachanga tot hits van nu en van EDM tot elektronische muziek. Entree kost €15 inclusief een drankje naar keus.

 

Adres: Carrer d'Eduard Boscà, 27, 46023 València

 

Indiana

 Als laatste in het rijtje staat club Indiana. Deze club is in 2007 geheel afgebrand maar vanaf dat moment is de boel geheel gerenoveerd. De uitstraling is trendy, strak en is erg origineel. Er komen naar deze plek bijna alleen maar de wat jongere mensen. Gelukkig is de club erg veelzijdig in hun muziek smaak. Zo draaien ze house, funky en latin. Je kunt gratis naar binnen met de Xceed gastenlijst tot 02:30. Hierna betaal je €15 inclusief een drankje naar keuze. Wel een waarschuwing: Kom op tijd! Zo niet? Dan moet je geduld hebben om binnen te komen.

 

Adres: Calle de San Vicente Mártir, 95, Valencia

Commentaar schrijven

Commentaren: 0